tiistai 31. tammikuuta 2017

Hassu nöpönassuJ



- Mikä ihmeen J tossa lopussa?

- No Windows vaan kääntää :) merkin joskus tollaseks spostissa. Se on sen ominaisuus. Se on sillain joskus vaan niin hassuliini. Ei se voi sille mitään, se on sen luonteessa.

lauantai 28. tammikuuta 2017

Kuntakenttä tutuksi



Akaa - kaupunki vakaa.

Loimaa – kasvua roimaa.

Hauho – et rahaa kauho.

Pori – sori.

Nokia – pieniä vesimokia.

Oulu – tuu tänne joku joulu.

Mäntsälä – sälä sälä.

Lahti – mahtitahti.

Joensuu – joo en tuu.

Turku.

torstai 19. tammikuuta 2017

perjantai 13. tammikuuta 2017

Perjantai 13.



IS:ssa oli juttu siitä, ketkä kaikki julkkikset on kuolleet perjantaina 13. päivä. Miksei juttua, ketkä kaikki eivät ole kuolleet?


torstai 12. tammikuuta 2017

Easy going lady



Jaahas tää kertoo tässä Tinderissä olevansa tällänen nainen. Emmä tiedä viittiiks sitä ottaa sellasta, joka lähtee sitte helposti menemään…

maanantai 9. tammikuuta 2017

perjantai 6. tammikuuta 2017

Odotusaika



Miksi lapsen syntymän odotusaika on se 9 kuukautta? Siksi, että tulevat vanhemmat ehtivät valmistautua uuteen henkisesti ja fyysisesti. Tehdään hankintoja, mietitään työkuvioita, asumista. Ja ennen kaikkea varsinkin ensimmäisen kohdalla ehtii asennoitua ajatukseen, että olemme kohta vanhempia, isä ja äiti. Tulee vastuu toisen ihmisen elämästä.

Elämässä on paljon muitakin odotusaikoja. Ja vieläpä helvetin pitkiä. Miksi? Siitä sitten toisessa postauksessa, kun keksin siihen vastauksen.

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Suudellaan



Näin sinkkuna sitä miettii, että pitäis varmaan sitten hankkia tota Zoviduo-voidetta, mitä mainostetaan telkkarissa. Sitä kun käyttää, saa taas suudella.

tiistai 3. tammikuuta 2017

Tallentava kameravalvonta



Toi on niin vanha juttu. Onhan noita ollut jo vuosikymmeniä. Kuitenkin joka puolella Turkua niitä kylttejä. Nykyään jokaisella on kännykässä oma tallentava videokamera. Ei mitään järkeä mainostaa enää erikseen.

Itketään



”Silloin mulla tuli melkein tippa linssiin.”

”Joskus on meinannut tulla itku.”

”Oli kyllä lähellä, etten itkenyt”


Näin on siis vielä ihan sallittua puhua Suomessa. Eli on hei ihan ok, jos melkein tulee itku. Se ei tarkoita vielä, että olisit oikeasti itkenyt!