Eli
olihan tää siitä hankala projekti, että ensin piti hankkia suurin osa
aineksista kaupasta. Ja edelleen jäi epäselväksi, mitä eroa on punaviini- ja
balsamiviinietikalla. Olisiko jälkimmäinen tujumpaa? Ainakin molemmat etikat
kirjoitetaan yhdellä i:llä! Ja kuka nyt jaksaa googlata näitä juttuja netistä?
Nythän tehdään safkaa, eikä kykitä koneen vieressä.
Perunat ja munat piti
keittää. Sipulit marinoida just tossa viinietikassa, jossa päädyttiin kuitenkin
jääkaapissa olevaan b-viiniin. Ja sekaan sokeria ja suolaa. Purkin ravistusta. Pöydän pyyhkimistä ja purkin kuivausta. Edelleen
ranskankerma on sitten samaa kun Crème Fraîche. Limppua sai Maalahdelta.
Matjessilli on jotenkin erilaista kuin tavallinen, siis sitä. Ja niin oltiin
tilliä vaille valmista.
Koko jutunhan olisi vielä kruunannut kaiken maistaminen,
mutta kun nuha…
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti