Hyvän
kinkun valinta on vaikeaa. Valikoimaa on niin paljon ja monessa paikassa. Luomu
vai teollisempi? Mikä olisi mulle sopiva? Mätsäisi mun luonteeseen, persoonaan,
makuun? Sopisi ns. käteen. Mistä pakasta sen vetäisen? Äkkiä katsottuna kinkut
näyttävät aika herkullisen samanlaisilta, mutta onhan niissä isoja eroja, kun
lähempää tarkastelee. On isompaa ja pienempää, vaaleaa ja tummaa. Verkkosukalla ja ilman.
Ja
painokin täytyy totta kai huomioida. Kiinteää lihaa olisi hyvä olla riittävästi, muttei liikaa.
Sillä läski tuo makua ja se vaan kuuluu hyvään kinkkuun. Liian kuiva ei hyvä.
Entä hankinko
vihdoin oman vai tyydynkö toistaiseksi siihen, mitä on tarjolla yhteisesti?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti