maanantai 25. huhtikuuta 2016

Fiilistä sillistä ja tillistä


 
Eli olihan tää siitä hankala projekti, että ensin piti hankkia suurin osa aineksista kaupasta. Ja edelleen jäi epäselväksi, mitä eroa on punaviini- ja balsamiviinietikalla. Olisiko jälkimmäinen tujumpaa? Ainakin molemmat etikat kirjoitetaan yhdellä i:llä! Ja kuka nyt jaksaa googlata näitä juttuja netistä? Nythän tehdään safkaa, eikä kykitä koneen vieressä.
 
Perunat ja munat piti keittää. Sipulit marinoida just tossa viinietikassa, jossa päädyttiin kuitenkin jääkaapissa olevaan b-viiniin. Ja sekaan sokeria ja suolaa. Purkin ravistusta. Pöydän pyyhkimistä ja purkin kuivausta. Edelleen ranskankerma on sitten samaa kun Crème Fraîche. Limppua sai Maalahdelta. Matjessilli on jotenkin erilaista kuin tavallinen, siis sitä. Ja niin oltiin tilliä vaille valmista.
 
Koko jutunhan olisi vielä kruunannut kaiken maistaminen, mutta kun nuha…
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti