maanantai 18. tammikuuta 2016

Ulkonäkövinkkejä nuorille miehille

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Tiesitkö, että monet tytöt pitävät vähän pidemmistä pojista? Tai ainakin pidemmistä kuin sinä. Vanha konsti on ollut käyttää korollisia kenkiä, pohjallisia tai skrinnareita. Mutta jatkuva kenkien kanssa pelaaminen on paitsi työlästä myös kallista. Ja skrinnareidenkin käyttö melko rajallista.

On onneksi olemassa muitakin tapoja lisätä omaa pituutta. Melkein ilmaiseen konstiin tarvitset ns. ponnarin. Sellaisen voit pölliä tyttöjen pukuhuoneesta tai vaikka siskoltasi. Jollei termi sano sinulle mitään – google. Kun sitten kädessäsi on ponnari, niin pyöritä se jollain tavalla päälaellesi ja muodosta sinne ylöspäin sojottava tupsu – myös nimeltään ”ponnari”. Näin saat heti ainakin 10 cm lisää pituutta. Ehkä jopa enemmän. Tämä voidaan nähdä temppuna, mutta se ei vahingoita ketään ja on taatusti aito. Se vaan sitten huomioon, että vinkki siis koskee vain nuoria miehiä, noin yleisesti.
 
Ulkona pipon kanssa voi tulla ongelmia, mutta voit joko tehdä pipoon reiän tai sitten käyttää sellaista pipoa, jossa on riittävästi ”ylätilaa”. Iloitse pituudestasi young man!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti