lauantai 12. joulukuuta 2015

Ilta-Sanomien toimituksessa ahdistaa



- Aina vaan näitä synkkiä uutisia sodista, terroristeista ja raiskauksista. Pientä erilaisuutta tietty tuo talousvaikeudet, lama, asuntorakentamisen alamäki. Heh heh. Sakarin huuli ja vähän kielikin yritti jollain tavalla piristää toimituksen apeaa fiilistä.

- Joo ei se oo kiva näin toimittajanakaan jatkuvasti vaan tuoda ihmisille masentavia uutisia ja vielä keskellä synkintä joulukuuta, totesi Jani. Kunpa sitä keksisi jotain muuta. Jotain, mikä saisi ihmiset tuntemaan, että hekin voivat vaikuttaa asioihin. Ettei aina tarvitse olla joku asiantuntija tai osata käyttää jotain teknistä välinettä. On tärkeää, että tavalliset ihmiset voisivat saada toivoa ja kokea tunteen minä osaan, minä voin. Ja ihan itse. Tällaisen jutun haluan kirjoittaa ja read my lips, teen sen huomenna!
 
Taas huonosti nukutun yön jälkeen koitti huominen. Sakari laahustaa Janin deskille. Jani loistaa. Vihdoin hän on saanut kirjoitettua jotain erilaista. Nyt ei sodita, nyt kiinnitetään huomio oman itsen hyvinvointiin. Juuri ennen kuin Jani on lähettämässä minä osaan ja tunnen hallinnan iloa -juttuaan päätoimittajalle, Sakari huomaa otsikon: ”Viisi syöpää, jotka voi erottaa paljaalla silmällä.”
 


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti