tiistai 29. joulukuuta 2015

Voiko salilla enää käydä, kun...


- Miettiny tässä, että viittinkö mä enää siellä kuntosalilla käydä?, totesi Gösta vieressään istuvalle Koistiselle ja ajaessaan bemarillaan Hesasta Turkuun.

- Miten niin? Justhan sä ennen joulua ostit 6 kuukauden kortin ja uudet kengät, sukat, shortsit ja t-paidan. Niinhän sä sanoit.

- Ja salikalsarit. Ei pidä unohtaa niitä. Ne on tärkeitä nimenomaan kyykätessä. Ei oo sama mikä merkki silloin perseestä näkyy.

- Joo eli miksi sä…?

- No mulla nyt ei enää vaan oo varaa kunnolliseen ja kalliiseen salilippikseen. Pitäis olla vielä sekin ja mielellään musta. Kyllähän senkin ymmärtää. Voi tulla hiki ja lippis pysäyttää pisarat. Se myös jollain tavalla suojaa, jos jotain putoaa päähän. Ja kauniin naisen katsoessa liian ihanasti silmiin, voi lipan vetää siihen suojaksi. Että onhan se monessa mielessä tarpeellinen.

- Onks toi nyt sitten niin…

- Joo ja sitten toinen juttu, ja ehkä siihen mun uudelleen viritetty harrastus sitten kaatuu, on musa ja nappikuulokkeet. Nekin tuntuu olevan ihan välttämättömät. Rauta ei hevillä nouse ilman heviä. Kai sä oot nähnyt… Koistinen!

- Tä? Sanoitsä jotain? Kato mul on nää kuulokkeet ja…

- Unohda koko juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti