sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kaunottaren rohkea tyylin muutos




Tv:stä, eikä mistä tahansa tv:stä vaan tosi-tv:stä tuttu näyttelijätär Jasmin on vaihtanut kampausta! Okei, esiintyi myös tavallisessa tv:ssä eli Salkkareissa. Mutta se ei tämän uusimman tempauksen huomioarvoa himmennä, päinvastoin! Kuinka moni meistä tavallisista tallaajista menee vaihtamaan kampausta? Epäilenpä, ettei kovin moni.
 
Jasminin hiukset ovat nyt tummemmat ja hänellä on otsatukka. Myös huulipuna on aiempaa tummempi. Muutos on siinäkin mielessä dramaattinen, että kyseessä on sentään jo 20-vuotias näyttelijätär. Kuka enää tuossa iässä haluaa muuttaa mitään?
 
Uutinen saa muistamaan muitakin rohkeita tyylin muutoksia. Esimerkiksi Pera ajeli aiemmin kaikessa rauhassa Mazdallaan. Nyt hän kaahailee ja ohittelee uhkarohkean tyhmästi ja aivan kuolemaa uhaten. Vetää omalle kaistalle aivan viime tingassa. Jenni otti ennen vain pienen palan kakkua, nyt ottaa melkein kahden edestä. Ja ihan pokerina. Jonkin verran asiaan saattaa vaikuttaa vatsassa olevat kaksoset.
 
No, tyylimuutokset on myös kivoja asioita. Voihan olla, että esim. joku blogisti joskus vaihtaa tyyliä? Tai ei kai nyt puhuta kuitenkaan ihmeistä, edes jouluna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti