maanantai 30. marraskuuta 2015

Iskuvinkkejä miehille - osa 1


 
Ihan alkuun kaikille ramboille. Tämä ei ole mikään taistelulajien kertausharjoitussivusto, vaan aito yritys jakaa (hyväksi) havaittuja vinkkejä naisen kaadosta vertaistuen tapaisesti.
 
Step 1. Näet kadulla kauniin ja ihastuttavan naisen, johon haluat ehdottomasti tutustua paremmin. Pysäytät hänet ihan vaan vaikka repliikillä: ”Heippa! Me on taidettu joskus tavata.” Nainen todennäköisesti vastaa: ”Tuskin.” Mikäli haluat olla nokkela, voit vastata tähän välittömästi, että juurihan me pari sekuntia sitten nähtiin. Tämä tekee yleensä vaikutuksen. Seuraavaksi selvitämme siviilisäädyn. Tehtävä on talvella hieman hankalampi kuin kesällä. Mikäli naisella on hansikas kädessä tai vasen käsi muuten taskussa, voit ihan vain reippaasti kysyä, onko hän naimisissa tai kihloissa. Voit myös kohteliaasti pyytää häntä ottamaan kätensä pois taskusta. Vastaus antaa sinulle vinkin, jatkatko eteenpäin.
 
Step 2. Mikäli naisella ei ole sormuksia ”väärässä” sormessa, seuraava luonteva kysymys on, onko hän mahdollisesti avoliitossa tai seurusteleeko hän. Jos näihinkin tulee kieltävä vastaus, on aika siirtyä ehkä siihen kuumimpaan kysymyssarjaan.
 
Step 3. Kysy onko hän kiinnostunut sinusta miehenä ja tulevana sankarinaan? Siihen voit vielä heittää jatkokysymyksen: ”Ei kai sua haittaa tää meidän pieni ikäero?”
 
Step 4. Homma alkaa olla paketissa eli siitä sitten vain step 5 jne. Jatkat yksin matkaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti